АКЦИЈА ПОШУМЉАВАЊА ПРЕТОВАРНЕ СТАНИЦЕ

РАДОВИ НА УПРАВНОЈ ЗГРАДИ ПРЕДУЗЕЋА

АКТИВНОСТИ ПРЕДУЗЕЋА 

ПРОЛЕЋНЕ АКТИВНОСТИ КОМУНАЛНОГ ПРЕДУЗЕЋА

УРЕЂЕЊЕ ШКОЛСКОГ ДВОРИШТА У ЉУБИШУ

АКЦИЈА „ПОСАДИ СВОЈ ХЛАД“ И У ЧАЈЕТИНИ

НОВИ ПАРКИНГ ПРОСТОР НА ЗЛАТИБОРУ

ЗИМСКА СЛУЖБА АКТИВНА ОД РАНИХ ЈУТАРЊИХ САТИ

ПОЧЕЛА АКЦИЈА ПРОЛЕЋНОГ УРЕЂЕЊА

УЛАГАЊА КЈП „ЗЛАТИБОР“ ЧАЈЕТИНА У 2021. ГОДИНИ

ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ И СТАБИЛНОСТ ПОСЛОВАЊА ОБЕЛЕЖИЛИ 2020. ГОДИНУ

ОДРЖАНА СМОТРА ЗИМСКЕ СЛУЖБЕ

АПЕЛ КЈП „ЗЛАТИБОР“ И КОМУНАЛНЕ ИНСПЕКЦИЈЕ ОПШТИНЕ ЧАЈЕТИНА 

ВЕЛИКА АНГАЖОВАНОСТ КЈП „ЗЛАТИБОР“ ЧАЈЕТИНА

КЈП ЗЛАТИБОР ОД МАЈА ЗАДУЖЕНО ЗА УЛИЧНУ РАСВЕТУ

СЛУЖБА ЗЕЛЕНИЛА КЈП „ЗЛАТИБОР“ У РАДНОМ ЗАМАХУ

Ове године КЈП „Златибор“ Чајетина највише је радило на обнављању зелених површина и мобилијара у Чајетини и Златибору, као и справа за фитнес вежебе на отвореном.  Оно што је још важно напоменути јесте и набавка 100  нових пластичних контејнера за отпад запремине 1,1 м³, чија вредност износи 2.322.000 динара са ПДВ-ом а који су углавном распоређени на најпотребнијим местима у ове две месне заједнице. У плану је још једна набавка контејнера која ће бити распоређени и по селима.

КЈП „ЗЛАТИБОР“ ЧАЈЕТИНА – ПРОЛЕЋНЕ АКТИВНОСТИ

КЈП „Златибор“ Чајетина током ванредног стања, уз поштовање мера здравствене заштите,  није имало прекида у раду. Одређене активности су и интезивиране као што су припремни радови на поплочавању Краљевог трга на Златибору, уклањање инфраструктурне инсталације, уређење приступних саобраћајница и слично. Такође се радило на прању и дезинфекцији улица и фреквентних делова насељених места Чајетине и Златибора, а вршиле су се редовне активности попут одвожења смећа, кошења зелених површина и слично.

ЗИМСКА СЛУЖБА КЈП „ЗЛАТИБОР“ НА ВИСИНИ ЗАДАТКА

Сумирајући резултате рада у време празничних дана , Зимска служба КЈП „Златибор“ може бити задовољна. Сви путни правци који су у надлежности овог предузећа су континуирано проходни. 

ДО ПРОХОДНИХ ПУТЕВА ЛАКШЕ УЗ КЈП „ЗЛАТИБОР“

Снежни покривач који се створио у ноћи између 3. и 4. децембра на подручју општине Чајетина се и задржао, тако да је Зимска служба КЈП „Златибор“ од  раних јутарњих сати кренула са чишћењем путева који су у њиховој надлежности.  Екипе су биле распоређене по сеоским месним заједницама као и у насељима Чајетина и Златибор. Вршено је чишћење и подасипање сољу и ризлом, тако да су сви путни правци проходни. О стању на терену за локални интернет портал Златибор прес говорио је руководилац Зимске службе Тома Туцовић.


ЈЕСЕЊИ РАДОВИ КЈП „ЗЛАТИБОР“

Јесењи период је време у којем се интезивирају многи радови КЈП „Златибор“ Чајетина. У сеоским месним заједницама се изводе  грађевински радови на путевима, врши се раскресивању шибља око саобраћајница, а врше се припреме за садњу јесењег цвећа. 


СЛУЖБА ЗЕЛЕНИЛА КЈП „ЗЛАТИБОР“ ВРЕДНА И ОВЕ СЕЗОНЕ

Служба зеленила ЈКП„Златибор“ Чајетина вредно је и ове године радила на садњи цвећа. У наредном периоду у плану је и јесења садња, када ће бити засађено око 500 хризантема и јесењих ружа.


УПОЗНАВАЊЕ СА ПЛАНОМ УПРАВЉАЊА ОТПАДОМ ПОЧЕЛО ОД РАДНИКА КОМУНАЛНОГ

Упознавање са Локалним планом управљања отпадом општине Чајетина настављено је кроз едукативне радионице са радницима Комуналног јавног предузећа Златибор. Закључак запослених је да ће бити потребно доста труда да би се нови систем усвојио.

 


ПРЕДСТАВЉЕН ЛОКАЛНИ ПЛАН ЗА УПРАВЉАЊЕ ОТПАДОМ

У Дому културе у Чајетини, у уторак – 17. септембра, одржана је презентација Локалног плана за управљање отпадом на територији општине Чајетина за период од 2019. до 2028.године запосленима у општинској управи, јавним предузећима и установама.  План је у фебруару ове године усвојен Одлуком општине Чајетина са циљем да се  подигне ниво знања и вештина у овој области како би сви били што припремљенији за подизање квалитета услуга које Општина пружа корисницима преко својих предузећа.

КЈП „ЗЛАТИБОР“- УСПЕШНО ОДРАЂЕНА СЕЗОНА

Како је Златибор сваке године све посећенија туристичка дестинација, нарочито током лета, тако се и послови Службе за одржавања јавних површина, као и других служби КЈП „Златибор“, повећавају. Међутим, посао се одрађивао без застоја, истичу надлежни овог предузећа.