Рециклажно двориште Сушица – најважнији пројекат КЈП „Златибор“ у 2017.

Говорећи о планираним инвестицијама у 2017. години директор КЈП „Златибор“ Срђан Пантовић као најважнију издваја пројекат изградње Рециклажног дворишта (сабирног центра) на Сушици, за који су ушли у процедуру добијања потребних дозвола, док се почетак радова планира за пролеће 2017. године. 

Изградњом рециклажног дворишта Сушица, како каже директор КЈП „Златибор“ Срђан Пантовић стећиће се услови за измештање неусловног претоварног места са локације на путу ка Семегњеву, али и за смањење трошкова сакупљања комуналног отпада. Рециклажно двориште биће изграђено у складу са свим стандардима из области заштите животне средине.рециклажно двориште

„Рециклажно двориште Сушица ће бити један савремен објекат где ће се вршити претовар комуналног отпада из возила КЈП „Златибор“ у возила ЈП „Дубоко“ Ужице. Тај пројекат ушао је у буџет општине Чајетина али и у план и програм Регионалног центра за управљање отпадом „Дубоко“, тако да се надам да ћемо заједничким снагама у наредној години успети да реализујемо овај пројекат“, истиче Пантовић.

Пројекат изградње рециклажног дворишта ушао је у буџет општине Чајетина, као и у план и програм Регионалног центра за управљање отпадом „Дубоко“. Поред наведеног, у плану овог предузећа је проширење гробља у Чајетини и формирање новог гробља на Златибору, као и даља модернизација машина и опреме, неопходна за остварење још бољих пословних резултата.

Пантовић је овом приликом својим srdjan pantovic 2сарадницима упутио Новогодишњу честитку:

„Желим да се захвалим радницима КЈП“Златибор“ , Локалној самоуправи Чајетина, Саветима Месних Заједница, Регионалном центру за управљање отпадом „Дубоко“, основним школама „Димитрије Туцовић“ из Чајетине, „Миливоје Боровић“ из Мачката и „Саво Јовановић“ из Сирогојна без чије подршке и сталне сарадње не би смо остварили веома добре пословне резултате на више поља, жеља нам је да ову сарадњу проширимо и заједно урадимо још много тога за нашу локалну заједницу. Свим нашим сарадницима и суграђанима желимо срећне предстојеће празнике“.