• 22 децембра, 2020
ВРЕМЕ БЕЗ ПАДАВИНА ОМОГУЋАВА НАСТАВАК АКТИВНОСТИ

ВРЕМЕ БЕЗ ПАДАВИНА ОМОГУЋАВА НАСТАВАК АКТИВНОСТИ

Иако је зима календарски већ почела, снега још увек нема. То иде на руку КЈП „Златибор“ које време без падавина користи за завршетак бројних активности, међу којима су послови који се тичу улепшавања центра Златибора. Након уређења јавних зелених површина и садње стабала дрвећа и украсних жбунастих биљака, на ред је дошло постављање новог мобилијара. Започело се са постављањем мобилијара у Трговачкој улици, где ће укупно бити 30 нових, модерних клупа и 17 бетонских канти за отпатке.

Након хоризонталне, уследили су радови на постављању вертикалне сигнализације која обележава пешачку зону, и паркинг места за опште и посебне намене. Након површине између зграде Поште и амбуланте, и код Станице полиције, нова паркинг места обележавају се и код почетне станице Голд гондоле. На овај начин возачима ће бити обезбеђено близу 100 нових места за паркирање.

Радници КЈП „Златибор“ истрајни су у намери да по веома хладном времену, и по ко зна који пут ове године, очисте простор око деонице магистралног пута која пролази кроз нашу општину. Сведоци смо да се свакодневно кроз прозоре возила избацују: кесе, лименке, пластичне флаше и још много штошта. О количинама отпада довољно говори податак да је само у претходна два дана прикупљено око 100 џакова. Истовремено, врши се и прикупљање кабастог отпада.