• 20 новембра, 2020
ЗАВРШЕНО АНКЕТИРАЊЕ КОРИСНИКА КОМУНАЛНИХ УСЛУГА

ЗАВРШЕНО АНКЕТИРАЊЕ КОРИСНИКА КОМУНАЛНИХ УСЛУГА

Општина Чајетина, КЈП “Златибор” Чајетина и ЈКП “Водовод Златибор” захваљују се грађанима што су издвојили време и учествовали у спровођењу испитивања задовољства корисника комуналних услуга на територији општине Чајетина, које се спроводило у периоду од 15. октобра до 15. новембра. 2020. године.

Као што je и најављено, анкета се спроводила попуњавањем упитника који су се могли преузети на наплатним местима оба комунална предузећа, као и на Инфо пулту општине Чајетина. Упитници су били доступни и на званичном веб сајту општине, на сајтовима комуналних предузећа, као и на Фејсбук страницама комуналних предузећа.

Унос и обрада података су у току, након чега ће се приступити изради извештаја. Исти ће кроз различите канале информисања бити представљен јавности. Један од циљева процене јесте планирање даљих активности на унапређењу услуга, самим тим повећању задовољства корисника и корисница комуналним услугама.

Подсећамо, испитивање се спроводи у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина и уз финансијску подршку Владе Шведске кроз Програм “Подршка локалним самоуправама у Србији на путу ка ЕУ – Друга фаза”.