• 10 децембра, 2020
КЈП „ЗЛАТИБОР“ ДОБИТНИК „ЗЛАТИБОРСКЕ ПОВЕЉЕ“

КЈП „ЗЛАТИБОР“ ДОБИТНИК „ЗЛАТИБОРСКЕ ПОВЕЉЕ“

Комунално јавно предузеће „Златибор“ Чајетина добитник је „Златиборске повеље“, највећег признања које се додељује за изузетан допринос развоју општине Чајетина. Престижно признање директору КЈП „Златибор“ Срђану Пантовићу уручио је председник ОЧ Милан Стаматовић, на шестом заседању локалног парламента. Захваливши се на указаном поверењу, Пантовић је присутним новинарима рекао да ово предузеће последњих година успешно послује и да је добијено признање заслуга свих запослених који свакодневно предано раде, али и мотив више да у наредном периоду буду још марљивији.

КЈП „Златибор“ Чајетина врши осам комуналних делатности: управљање комуналним отпадом, одржавање путева и улица у летњем и зимском периоду, одржавање зелених јавних површина, одржавање чистоће на површинама јавне намене, управљање пијацама, паркингом и гробљем. У надлежности предузећа од ове године је и одржавање јавне расвете, а поверени су му и послови асфалтирања мањих површина, за шта је набављена сва неопходна опрема.

Захваљујући коренитим променама које је увело претходних година , предузеће које је некада било у кризи, сада стоји на „чврстим ногама“ и представља узор комуналним предузећима не само у ближој околини већ и у читавој Србији. Добра организација је на првом месту, а тим вредних и одговорних људи у сваком моменту исказује спремност да одговори свим изазовима који се пред њих постављају.

Бележи изузетно добре резултате, што потврђује стално увећање укупног прихода. Остварена добит користи се за стално побољшање квалитета услуга, улагање у инфраструктуру и кадрове, као и модернизацију свих сегмената пословања.