• 25 септембра, 2019
НОВЕ УНИФОРМЕ ЗА РАДНИКЕ КЈП „ЗЛАТИБОР“

НОВЕ УНИФОРМЕ ЗА РАДНИКЕ КЈП „ЗЛАТИБОР“

Теренски радници КЈП „Златибор“ однедавно су добили нове униформе за које је фирма издвојила 4.140.000 динара. Разлог увођења новитета је пре свега безбедност запослених приликом рада на терену, па је стога радна униформа израђена по стандардима.

Униформе су сашивене од квалитетног материјала који је отпоран на ветар и на кишу,  и има флуоресцентна обележја. Осим нових одела, 115 комуналаца, колико их је ангажовано у овој служби, добило је и удобну обућу.

Израда комплетне униформе и обуће, путем јавних набавки, поверена је предузећу „НОВАТЕКС“ Нова Варош које је испунило све захтеве комуналног предузећа и направило посебне моделе, прилагођене раду запослених на терену.

Набављене су: панталоне, мајице, дуксерице, ципеле, гумене чизме, прслуци, рукавице и качкети, заштитне наочаре, кабанице и мантили. Добављачи ће наредних дана фирми испоручити зимске ципеле, зимске панталоне и дуксерице, јакне, рукавице и капе.

Контролу примене мера заштите на раду у овом предузећу редовно врши инжењер безбедности и здравља на раду Бојана Лекић, која до сада није имала потребу за предузимањем рестриктивних мера.