• 31 децембра, 2021
РЕЖИМ РАДА КЈП „ЗЛАТИБОР“ ЗА ВРЕМЕ ПРАЗНИКА

РЕЖИМ РАДА КЈП „ЗЛАТИБОР“ ЗА ВРЕМЕ ПРАЗНИКА

У време новогодишњих и божићних празника поједине службе КЈП „Златибор“ Чајетина радиће појачано.

Служба сакупљања и одвожења комуналног отпада радиће у две смене, са појачаним бројем екипа које ће бити задужене за централну зону Златибора. Радници на одржавању јавних површина такође раде у појачаном саставу, и то у две смене.

Служба зимског одржавања путева радиће по већ устаљеном распореду. Услед падавина вршиће се редовно чишћење снега са путева, улица, тргова, тротоара… У вечерњим и раним јутарњим сатима уведени су редовни обиласци и подасипања због могућности стварања поледице. Овом приликом упућујемо апел суграђанима, али и гостима да своје аутомобиле не паркирају испред комуналних контејнера, као и на тротоарима. То комуналним возилима онемогућава правовремено одвожење отпада, а Зимској служби чишћење и подасипање улица.

Служба управљања јавним паркиралиштима и пијацом радиће по редовном радном времену. Пијаца ће радити од 8 до 16 часова, а паркинг од 7 до 21 сат.

На  гробљу у Чајетини током празника биће организована приправност.

Благајна и управна зграда неће радити 1, 2, 3. и 7. јануара јануара 2022. године.

КЈП „Златибор“ се захваљује корисницима својих услуга на досадашњој успешној сарадњи и жели свим суграђанима срећне предстојеће празнике.