• 1 октобра, 2020
УСКОРО ПОЧИЊЕ ИСПИТИВАЊЕ ЗАДОВОЉСТВА КОРИСНИКА УСЛУГАМА КОМУНАЛНИХ ПРЕДУЗЕЋА

УСКОРО ПОЧИЊЕ ИСПИТИВАЊЕ ЗАДОВОЉСТВА КОРИСНИКА УСЛУГАМА КОМУНАЛНИХ ПРЕДУЗЕЋА

Поштовани суграђани и суграђанке,

 

У периоду од 15. октобра до 15. новембра 2020. године општина Чајетина и КЈП „Златибор“ Чајетина и ЈКП „Водовод Златибор“ Чајетина ће спроводити испитивање Вашег задовољства услугом сакупљања и транпорта комуналног отпада, снабдевања пијаћом водом и одржавања канализације на територији општине Чајетина.

Кроз ово испитивање желимо да чујемо Ваше мишљење о квалитету услуга и унапредимо комуникацију између грађана и оба јавнa комунална предузећа.

Позивамо Вас да попуните упитник који можете преузети на наплатним местима КЈП „Златибор“ и ЈКП „Водовод Златибор“, као и на Инфо центру општине Чајетина у периоду од 15.10.2020. до 15.11.2020. године. На поменутим местима можете и оставити попуњене упитнике. Упитник можете попунити и електронским путем на званичном веб сајту оптшине (www.cajetina.org.rs), на сајтовима комуналних предузећа (www.kjpzlatibor.rs) и (www.vodovod-zlatibor.org) као и на Фејсбук страницама поменутих предузећа.

Додатне информације у вези са испитивањем задовољства корисника комуналних услуга можете добити и путем телефона 064/821-97-96 или имејла info@kjpzlatibor.rs

Испитивање се спроводи у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина и уз финансијску подршку Владе Шведске кроз Програм „Подршка локалним самоуправама у Србији на путу ка ЕУ – Друга фаза“.

ONLINE UPITNIK