КЈП Златибор

Обележене четири деценије пословања

Комунално јавно предузеће „Златибор“ Чајетина данас обележава свој велики јубилеј – четири пуне деценије рада и постојања. У регистар Окружног привредног суда уписано је 22. децембра 1982. године, а вишегодишње пословање обележили су бројни успони и падови.

Уз несебичну подршку општине Чајетина, вољу и ентузијазам руководства и запослених, прерасло је у модерно комунално предузеће које из године у годину послује све успешније, реализујући бројне пословне подухвате, остварујући зацртане циљеве. Обављајући укупно осам комуналних делатности, Предузеће данас упошљава 180 радника, чији се ефекат рада на терену примећује на сваком кораку. Поред основне делатности – управљањем комуналним отпадом, локално комунално предузеће се бави уређењем јавних зелених површина којих је из године у годину све више, одржавањем комуналне хигијене и путне инфраструктуре, преко одржавања јавне расвете, па до управљања јавним паркиралиштима, пијацом и гробљем.

Предузеће у наредној години пословање наставља на новој локацији, у новом пословном објекту на Златибору, чија изградња је обележила годину за нама. Модерно и функционално опремљена управна зграда, радионице, магацински простор и гараже за возни парк, сконцентрисани су на једном месту, што ће знатно олакшати организовање и ефикаснију реализацију поверених активности.

Закључак је да без посвећеног рада нема ни постизања циљева, а до сада остварени резултати у свим сегментима пословања КЈП „Златибор“ Чајетина доказ су добре организације и максималног залагања свих запослених.

Недавне објаве
Запратите нас