КЈП Златибор

УСПЕШНА ГРАЂЕВИНСКА СЕЗОНА

КЈП „Златибор“ је током протекле грађевинске сезоне реализовало бројне планиране активности, захваљујући адекватној опреми и расположивом људству које је било максимално упослено.

Након радова на реконструкција дела улице Љубише Мићића Ждила у насељу Шиповик, једног од најзахтевнијих пројеката асфалтирања, наставило се са извођењем радова у оквиру насељеног места Чајетина, асфалтирањем приступних рампи породицама са лошијим прилазима кућама. Након тога, уследило је асфалтирање главних путних праваца у Месној заједници Семегњево (Димитријевићима, Џамбасима, и део пута према центру Семегњева). Ови радови још увек нису у потпуности завршени, тако да ће се наставити уколико временски услови дозволе, или на пролеће. Једна екипа асфалтера била је ангажована на поправци ударних рупа и оштећења, проузрокованих активном градњом у насељеном месту Златибор.

Последња два месеца активно се радило на поправци макадамских путева у месној заједници Шљивовица, који су оштећни приликом извођења радова на иградњи водоводне мреже. Осим тога, рађена је санација оштећених коловоза у месним заједницама: Мачкат, Крива Река и Жељине, а ако време дозволи радови ће се наставити и у Гостиљу.

Један од већих пословних подухвата била је изградња приступног пута за нови објекат ЛИДЛА на Златибору. Радови су обухватали комплетне припремне радове, од насипања доњих носећих слојева тампона, па до финалног асфалтирања и иградње ивичњака. У посао се укључила и екипа уређења зелених површина која је вршила орезивање стабала борова и уређење површина до магистралног пута.

3
default
default
1
2
Недавне објаве
Запратите нас