КЈП Златибор

ЦЕНОВНИК ТРАНСПОРТА КАБАСТОГ ОТПАДА

ЦЕНОВНИК ТРАНСПОРТА КАБАСТОГ ОТПАДА

Надзорни одбор Комуналног јавног предузећа „Златибор “ Чајетина, на седници одржаној 04. октобра 2023. године, на основу члана 21. Статута Комуналног јавног предузећа „Златибор“ Чајетина, донео је Одлуку о доношењу ценовника за транспорт кабастог отпада, отпада са градилишта и замене оштећених канти и контејнера.

Обавештавамо кориснике комуналних услуга да је одлагање кабастог отпада, баштенског отпада, као и отпада од реновирања најстрожије забрањено на површинама јавне намене и локацијама на којима су донедавно били контејнери.

Мање количине зеленог отпада, као и кабастог (стари намештај, стари електронски уређаји, гуме и слично – у количини до једне аутомобилске приколице) могу самостално допремити на обележени плато преко пута пословних просторија КЈП „Златибор“ у улици Беле воде 87 на Златибору. Веће количине кабастог отпада корисници могу бесплатно одложити на депонију Брегови.

Уколико им је за то потребна  услуга КЈП „Златибор“ позив могу упутити на број телефона 031 315 20 88, а наведена услуга биће наплаћена у складу са важећим ценовником који се налази у прилогу.

Ц Е Н О В Н И К

Недавне објаве
Запратите нас