• 31 децембра, 2019
РЕЖИМ РАДА ЗА ПРАЗНИКЕ

РЕЖИМ РАДА ЗА ПРАЗНИКЕ

У време новогодишњих и божићних празника поједине службе КЈП „Златибор“ радиће појачано. Служба сакупљања и транспортовања отпада радиће од шест сати ујутру, а биће уведена и друга смена за један камион аутосмећар који ће сакупљати отпад у поподневним часовима из централне зоне. Радници на одржавању јавних површина такође раде у појачаном саставу. Са сакупљањем отпада почиње се у шест сати ујутру, док су двa радника распоређена у другу смену.

Служба зимског одржавања путева радиће по већ устаљеном распореду. Вршиће редовно чишћење снега са путева, улица, тргова, тротоара… У вечерњим и раним јутарњим сатима уведени су редовни обиласци због могућности стварања поледице. Овом приликом упућујемо апел суграђанима, али и гостима да своје аутомобиле не паркирају испред комуналних контејнера, као и на тротоарима. То комуналним возилима онемогућава правовремено одвожење отпада, а Зимској служби чишћење и подасипање улица.

Служба управљања јавним паркиралиштима и пијацом радиће по редовном радном времену. Пијаца ће радити од 8 до 17 часова, а паркинг од 7 до 21 сат.